Sodan veriset korpit (1937)

Sodan veriset korpit

Vastavallankumouksellisen trotskilaisen ”parallelisen keskuksen” oikeusprosessi paljasti koko maailmalle Juudas-Trotskin, verisen bändin ilettävät, eläimelliset kasvot. Fasismin palkkarengit aikoivat luovuttaa ihanan maamme kapitalistien rosvottavaksi ja vapaan ja onnellisen sovettikansan Saksan ja Japanin fasismin orjiksi.

Oikeusprosessissa trotskismi paljastettiin koko maailman edessä, paljastettiin sen poliittinen, sen vastavallankumouksellinen, SSSR:ään kapitalismin palauttamisen ohjelma, imperialistisen maailmansodan valmistamisen ohjelma, sodan, jonka agressoreina esiintyvät Saksan fasistit ja Japanin imperialistit ja joiden agentteja ovat trotskilaiset bandiitit.

Europan, Kaukaisen idän, koko maailman yllä häilyy kauhistuttava sodan uhka. Sen interventtiarmeijoiden divisiot kylvävät jo kuolemaa ja hävitystä Espanjassa. Japanin imperialismi ryöstää Mandzhuriaa, repii pala palalta Kiinaa ja valmistautuu kuumeisesti hyökkäämään Sovettimaan kimppuun. Saksan ja Japanin fasistit ovat solmineet sotaliiton ”kommunismivastaisen taistelun” lipun alla. Sodanagressorit valmistavat yhtäaikaisesti iskua Lännestä ja Idästä. Ja näiden fasististen sodanlietsojain etujoukossa ovat vastavallankumoukselliset trotskilaiset, ihmiskunnan hylkiöt, sosialismin vannoutuneet viholliset, pannen täytäntöön Juudas-Trotskin ja hänen isäntiensä, Saksan ja Japanin fasistien, katalia suunnitelmia.

Ainoan mahdollisuuden sovettivallan kukistamiseksi näkivät trotskilaiset bandiitit sodassa SSSR:ää vastaan. Saatanallisella kyynillisyydellä trotskilaiset kyyt tekivät likaista työtään tuhoten tehtaita ja kaivoksia, järjestäen junaonnettomuuksia ja räjähdyksiä, murhaten työläisiä ja puna-armeijalaisia.

Trotskilaiset isänmaankavaltajat sopivat interventtien kanssa sovettimaan jakamisesta. ”Saksalle antaa Ukraina. Primorje ja Priamurje Japanille”, ilmoitti oikeudessa Radek. Kun Pjatakov palasi Oslosta — kertoo Radek edelleen — minä tein hänelle joukon kysymyksiä ulkopoliittisten kysymysten kannalta. Hän tiedoitti seuraavaa: Ensinnäkin, Trotskij sanoi, että kysymyksessä ei ole viisivuotisen termit, kysymyksessä ei ole viisi vuotta, kysymyksessä on vuosi, äärimmäisessä tapauksessa kaksi vuotta. Kysymyksessä on sota vuonna 1937. Juuri vuonna 1937 oli suunniteltu hirvittävä rikos, sodan alkaminen SSSR:ää vastaan. Trotskin ja Saksan kansallissosialistisen puolueen edustajien tekemän sopimuksen yhtenä kohtana oli sitoumus: ”… SSSR:ää vastaan Saksan aloittaman sodan aikana… ottaa tappiokanta, voimistuttaa diversiotoimintaa, erikoisesti sotilaallisen merkityksen omaavissa tuotantolaitoksissa… toimia Trotskin ohjeiden mukaan, joista on sovittu Saksan pääesikunnan kanssa.” (Pjatakov).

Trotskilaisten bandiittien ja niiden fasististen isäntien sopimuksessa ei ollut sotilaallisen hyökkäyksen jouduttaminen vain Sovettiliittoa vastaan. Kysymyksessä oli yleismaailmallisen teurastuksen järjestäminen, fasistisen agression jouduttaminen kaikkia niitä maita ja kansoja vastaan, joiden turvallisuutta ja riippumattomuutta uhkaavat rauhan viholliset Europassa ja Kaukaisessa Idässä. ”Saksan fasismi laajenee ja me emme saa millään häiritä tätä tosiasiaa”, oli Trotskin ohje kätyreilleen. Kysymys on Tonavan maista ja Balkanin valtioista ja erikoisesti Tshekkoslovakiasta, jonka Saksan fasismi valmistautuu ensivuorossa valtaamaan. Kaukaisessa Idässä ei sotaprovokaattorien plaanit rajoittuneet myöskään SSSR:ää vastaan tehtävän hyökkäyksen valmisteluun. Oikeudessa syytetyt kertoivat, että ”Trotskin sopimus Japanin imperialismin kanssa edellytti ei ainoastaan Primorjen ja Priamurjen myöntämistä heille”, vaan lisäksi aiottiin antaa Japanille Sahalinin nafta ja ”turvata se myös naftalla sodan sattuessa Amerikan Yhdysvaltojen kanssa. Osoitettiin välttämättömyys olla tekemättä minkäänlaisia esteitä Kiinan valtaamiseksi Japanin imperialismin taholta”. Trotskilainen kopla tahtoi antaa suuren Kiinan kansan Japanin imperialismin rosvottavaksi. Vastavallankumoukselliset bandiitit tekivät liiton veristen sodanlietsojain kanssa, asettuivat niiden etumaiseksi agentuuriksi. Trotskilaisuus on fasististen yleisesikuntien ja ohranoiden kansainvälinen agentuuri.

”Trotskilaiset ja fasistit — kirjoitti Cachin Humanitessa — uhkaavat yleistä rauhaa ei yksin Moskovassa, vaan myös Parisissa, Madrisissa, samoin myöskin Kaukaisessa Idässä. Kas siksi Moskovan oikeusjutulla on kansainvälinen merkitys fasistisen uhan tilanteessa.” Ja tämän osoittavat trotskilaiset, sosialismin viholliset joka päivä jokaisessa maassa: Espanjassa he murhaavat kommunisteja auttaen Francoa ja Saksan ja Italian interventtejä. Ranskassa he liitossa fasistien kanssa käyvät villiä kamppailua Sovettiliittoa vastaan.

Fasististen sotaprovokaattorien ja heidän lakeijainsa, trotskilaisten matelijain katalat suunnitelmat ovat mainehikkaat tshekistit ja proletaarinen oikeus paljastaneet. Isänmaan kavaltajat ovat saaneet ansioittensa mukaan. Mutta me emme saa tästä rauhoittua, me emme saa hetkeksikään unhoittaa sitä, että sosialistinen valtio on vihamielisten imperialististen valtioiden ympäröimänä, että Juudas-Trotskij toimii vielä, että sotaprovokaattorit yrittävät kaikin tavoin häiritä sosialistista rakennustyötä ja lähettää maahamme agenttejaan. Luokkavihollinen käyttää hyväkseen pienintäkin rakoa, pienintäkin luokkavalppauden heikkenemistä. Korkeammalle luokkavalppaus. Sitä vaaditaan jokaiselta puolueeseen kuuluvalta ja puolueeseen kuulumattomalta bolsheviikilta, jokaiselta rehelliseltä sovettikansalaiselta. Ja jos fasistiset sotaprovokaattorit rohkenevat kokeilla rajojemme lujuutta, tulevat he tuhottua viimeistä myöten siellä mistä ovat tulleet, lyödyksi murskaksi yhtä perinpohjaisesti kuin heidän agenttinsa, trotskilaiset bandiitit.

A. L.

Puna-apu — MOPR:n Leningradin ja Karjalan aluekomiteain julkaisu — N:o 18 — 1937

Leave a comment